d line

Deens design sinds 1971

d line is een erfgoedmerk met meer dan 50 jaar ontwerptraditie, ontstaan in 1971 met de creatie van hoogwaardige, op elkaar afgestemde roestvrijstalen architecturale producten door industrieel ontwerper Knud Holscher. Holscher’s benadering van design is nog steeds diep geworteld in het DNA van het merk. d line gaat niet over nieuwigheidsontwerp; Het gaat om het hooghouden van een sterke ontwerptraditie die de nadruk legt op hoogwaardige materialen, vakmanschap en tijdloos minimalisme. Ze zijn van mening dat consistentie van vorm en functie de basis is van het beste moderne ontwerp, zodat de producten lang meegaan en hun tijdloze aantrekkingskracht behouden. Vandaag de dag biedt d line een samenhangende oplossing binnen architecturale hardware, sanitair en badkamerarmaturen, allemaal ontworpen om een uniforme expressie te creëren in elke ruimte.

Bovendien biedt d line 20 jaar garantie op al hun artikelen, benadrukt het gebruik van 100% recyclebare materialen bij de productie van roestvrij staal en is het voorzien van de innovatieve Re-handle®, waardoor de levenscyclus van het product wordt verlengd tot 100 jaar. Door de producten van d line in uw projecten te integreren, kiest u niet alleen voor een uitzonderlijk ontwerp, maar ondersteunt u ook een duurzamere gebouwde omgeving.

Waar ben je naar op zoek?

Wil je meer weten over onze collecties en onze diensten?

Soms zo goed als nieuw is beter

d line’s toewijding aan duurzaamheid gaat verder dan hun toewijding aan een ontwerp dat nooit dateert. Met hun circulaire systeem, Re-handle®, nemen ze originele producten in om opnieuw behandeld te worden. Ze repareren, vervangen en borstelen ze om zo goed als nieuw te werken. Met elke Re-handle besparen ze het milieu tot 90% CO2-uitstoot en hetzelfde product kan tot vier keer opnieuw worden gehanteerd – elke keer dat de productgarantieperiode van 20 jaar wordt verlengd, waardoor 100 jaar gebruik wordt gegarandeerd. Met een vraagprijs voor een Re-treated product die 60% lager is dan een nieuw geproduceerd artikel, is het eenvoudig om de duurzame keuze te maken en te hergebruiken in plaats van nieuw te kopen.

Bekijk alle producten van d line

Winkelwagen
Scroll naar boven