Fastrak wallcovering

Fastrak collectie

In de Fastrak collectie vind je prachtige eigentijdse texturen, klassiek linnen, zijde-effecten en natuurlijke weefsels voor wandbekleding speciaal geselecteerd voor de Europese markt.

De ontwerpen zijn zeer bruikbaar voor hospitality, gezondheidszorg, openbare, zakelijke, onderwijs- en winkelruimten wereldwijd. Perfect om in elke ruimte een serene sfeer te creëren.

De Fastrak collectie is ontwikkeld door award winnaar Versa Designed Surfaces design studio. Met meer dan 65 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige wandbekledingproducten over de hele wereld, is Versa Designed Surfaces een vertrouwde partner voor het realiseren van jouw ontwerpvisie.

Voordelen van vinyl wandbekleding

Vinyl wandbekleding heeft veel voordelen ten op zichte van andere wandbekleding.

Het kan optisch naadloos aangebracht worden, heeft een hoge scheur- en treksterkte, is bestand tegen krassen en stoten en biedt bescherming tegen vlekken. Vinyl is een duurzame optie omdat Formaldehyde en/of zware metalen ontbreken. Bovendien is Vinyl brandvertragend, licht- en kleurecht. Ideaal voor wanden die tegen een stootje moeten kunnen.

Wat kunnen we voor je doen?

Wil je meer weten over onze collecties en onze diensten?

Fastrak tijdloos en toch innovatief

Bekijk de collectie, vraag één of meer samples aan en laat je verrassen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Join Interior Republic en beleef onze wereld.