InVinci collectie

InVinci Wallcovering combineert frisse, soms onverwachte designelementen met klassieke motieven tot stijlvolle wandbekleding die de tand des tijds zal doorstaan ​​voor elke binnenruimte. Van subtiele textieleffecten tot dramatische afwerkingen, deze nieuwe, uitgebreide collectie biedt de juiste esthetiek om jouw ontwerpvisie te realiseren.

Kies uit een breed scala aan patronen met geïnspireerde multi-color effecten en verschillende inkten in mat en metallic om unieke afwerkingen te creëren. Custom opties zijn beschikbaar om voor elk project een uniek ontwerp te maken.

Invinci Wallcovering is een collectie van Versa Designed Surfaces. Door hun ecologische visie voor de wandbekledingsmarkt ligt de nadruk op duurzame materialen, afvalvermindering en impact op het milieu.

Waarom vinyl wandbekleding?

Vinyl wandbekleding is erg interessant voor projecten waar wanden tegen een stootje moeten kunnen.

Het kan optisch naadloos aangebracht worden, heeft een hoge scheur- en treksterkte, is bestand tegen krassen en stoten en biedt bescherming tegen vlekken. Vinyl is een duurzame optie omdat Formaldehyde en/of zware metalen ontbreken. Uiteraard is het materiaal brandvertragend, licht- en kleurecht waardoor vinyl een uitstekende keuze is voor jouw project.

Waar ben je naar op zoek?

Wil je meer weten over onze collecties en onze diensten?

InVinci innovatief, creatief en duurzaam

Bekijk de collectie, vraag één of meer samples aan en laat je verrassen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Join Interior Republic en beleef onze wereld.